Nenávist! Brejchová se bude vdávat! Sestru ovšem nepozve!

 Celebrity 
04. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hana Brejchová se bude vdávat! Svou sestru Janu ale na svatbu nepozve! archiv TOP Star magazin
Českým šoubyznysem se šíří zpráva o tom, že Brejchová se bude vdávat. Mnozí s údivem žasnou, že se chce herečka, která už nějakou dobu žije na LDN Motolské nemocnice hnát pod čepec, když je prý ráda, že je ráda. Jenomže omyl, jde o její méně slavnější sestru Hanu. Jana Brejchová však na veselku jistě nepůjde. Nebude totiž pozvána!

Sváry mezi Janou a Hanou Brejchovými jsou letité. Důvodem byla kdysi žárlivost kvůli Miloši Formanovi. Když se Hana snažila před lety vše napravit a rozhodla se sestru navštívit, se zlou se potázala.

"Vyhodila mě. A já jsem se zařekla, že už nikdy. Proto ji na svatbu zvát rozhodně nebudu," říká Hana Brejchová.

Možná by ale její sestra ani na svatbu přijít nemohla. Svůj nemocniční pokoj na LDN oddělení skoro neopouští a prosakují informace, že poznává sotva dceru Terezu Brodskou a jejího manžela. Navíc nemá o dění v okolí valný zájem. Uzavřela se před světem a prý je jí tak dobře.

Hvězda filmu Lásky jedné plavovlásky se bude vdávat na podzim a jejím vyvoleným bude přítel Pavel, s nímž chodí už čtyři roky. Sama žije v pečovatelském domě za Prahou a jak Hana Brejchová přiznává, je spokojená a nic jí nechybí. A to přitom kdysi málem skončila na ulici. Štěstí se na ní usmálo, dobří lidé pomohli a herečka ve výslužbě je šťastná, že to tak dopadlo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím