Madonna je zralá na psychiatrii! Pomalu se zabíjí! Důvodem je žalostná ztráta!

 Celebrity 
04. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Spor mezi Madonnou a synem Roccem může slavnou zpěvačku taky úplně zničit! archiv
Největší světová POP star Madonna se pomalu zabijí! Jestli se něco nestane, skončí 57letá hvězda hodně špatně! Utápí se v alkoholu a možná ještě polyká prášky. Důvodem není profesní neúspěch, ale rodinné trable.

Její syn Rocco (15) se Madonny zříká, chce být u otce Guyem Ritchiem, a to nemůže hvězda jako matka přenést přes srdce! Večer sáhne po lahvi, zpije se a pak obvolává přátele a je zoufalá!

„Madonna je na tom strašně. Přes den to nějak zvládá, ale v noci to na ni všechno padá. Dá si pár skleniček a už to začíná. Volá dceři Lourdes, Guyovi, dokonce i Seanu Pennovi," tvrdí zdroj z Madonnina okolí.

„To, jak přichází o Rocca, v ní probouzí vztek a vůbec se nedokáže chovat normálně. Jenže když bude pít, tak si nepomůže. Zničí se a může to skončit špatně," myslí si její kamarádka.

Pít začala ve větším Madonna proto, že nemůže spát. Místo toho, aby si od doktora nechala napsat prášky na spaní, lije do sebe vše, co teče.

Její syn Rocco s ní sice zašel před pár dny na večeři, ale na pokřiveném vztahu ve smyslu syn-matka, to zatím moc nezměnilo. Uvidíme, jak se celá rodinná kauza bude vyvíjet.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím