Tohle Nova totálně podělala! Vyhodila miliony a teď jí zachraňuje Troška!

 Celebrity 
12. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška si může pískat, opět dokázal, že je komerčně nejúspěšnější režisér a má i televizi co nabídnout! archiv
Kdysi nejúspěšnější a nejsledovanější česká privátní televize dělá jednu koninu za druhou! A přitom je to škoda! Vypadá to, jako by na Nově byl někdo nesvéprávný! Vyhodila mnoho milionů korun za natočení prvních dílů seriálu Drazí sousedé. Jde o totální propadák. Teď situaci musí zachraňovat filmy od Zdeňka Trošky.

Seriál Drazí sousedé běžel ve vysílání novy asi třikrát s tím, že další díly budou zdvojeny. Nakonec se vedení televize rozhodlo, že seriál stáhne úplně. "Pochopili, že je to průšvih, ale vědělo se to od začátku, že tohle prostě nebude to pravé ořechové. Někdo si ale nedal říct," řekl VIPstory.cz zdroj z televize.

Sice první díl měl skoro milion diváků, ale další díly už byly slabší a slabší, až spadly pod půlmilionovou hranici.

„Od 11. dubna bude seriál Drazí sousedé nahrazen oblíbenými českými filmy. V pondělí se tak diváci mohou těšit na komedii Zdeňka Trošky Babovřesky, následovat budou Babovřesky 2 a v dalším týdnu Slunce, seno, jahody," uvedla mluvčí TV Nova Anna Suchá. A tak se taky stalo. Včera se diváci u Babovřesků bavili a sledovanost bude jistě výrazná.

Troška, který dokončuje novou pohádkovou komedii ze současnosti s názvem Strašidla, jenž bude mít premiéru letos v létě, tak opět dokázal, že jako jeden z mála dokáže přitáhnout diváky k obrazovkám a hlavně - vydělat televizi peníze, protože reklamní čas se snáze prodává na osvědčený film, než na neosvědčený či propadák.

"Všichni ti kritici a ušlechtilí lidé mne a moje filmy kritizovaly a kritizují. Kde jsou jejich kritiky a kde jsou moje filmy. Jedině divák je opravdu ten nejobjektivnější kritik," říká sám režisér.

Přitom vždy, když Nova pouštěla jeho filmy, byla sledovanost vysoko nad milionem diváků.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve