Iveta Bartošová by dnes slavila 50! Nejrajcovnější fotka její kariéry je tady...!

 Celebrity 
08. dubna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Takhle Ivetu Bartošovou znal málokdo! Takovouhle fotku se před lety odvážila nafotit! Profimedia
Měla jeden z nejněžnějších a nejkrásnějších hlasů v Československém a později české šoubyznysu. Byla mladá, krásná, talentovaná,. Prožila velkou slávu, ale pak přišel ostrý pád, který skončil tragicky. Iveta Bartošová by dnes slavila 50. narozeniny. O pouhý den mladší byla než její kolegyně Lucie Bílá, kterou poslední roky však Iveta viděla v těch nejčernějších barvách.

"Iveta tvrdila, že ji Lucka proklela, že udělala panenko voodoo a zaklela jí, a proto, že se jí nedaří. Byl to samozřejmě obrovský nesmysl. Naopak Lucka měla Ivetu ráda, a když se stala před dvěma lety ta tragédie, byla z toho velmi špatná," prozradil VIPstory.cz velmi dobrý známý Bílé, která slavila 50. včera, ale v podstatě teprve začala.

Takové fotky, jaké kdysi Bartošová nafotila, Bílá doposud, tedy alespoň oficiálně nikdy nepořídila. Přitom postavu na to má. Ale Iveta se nechala zvěčnit zcela nahá, ležící na břiše. A tahle fotka patří k nejpikantnějším z její kariéry!

Jaké by byly padesátiny Bartošové, kdyby 29.dubna 2014 v Uhříněvsi neskočila pod vlak? To je otázka. Zřejmě by je trávila s Josefem Rychtářem, který podle mnohým může za to, jak zpěvačka s úžasným hlasem dopadla. Který ji měl psychicky a možná i fyzicky týrat, zmanipulovat ji, připravit o přátele, o peníze, o práci.

Jiní zase tvrdí, že Bartošová si za vše mohla sama, a že Rychtář by za roky manželství měl mít svatozář. Nicméně pravdou je, že od doby, kdy Bartošová odešla od Ladislava Štaidla, to s ní šlo z kopce. Chlap střídal chlapa, nevydařené manželství s Jiřím Pomeje ji dalo hodně zabrat a pak deprese, psychické problémy, problémy s alkoholem a léky. To vše prožívala poslední roky Bartošová. Bohužel zpět na výsluní, tedy na takové, na jakém byla kdysi, se už nedostala.

To, že 29. dubna skočila či spíše si lehla pod osobní vlak na trati Říčany - Praha, nepovažují její přátelé a příznivci za náhodu. Šlo o den narozenin Josefa Rychtáře, kterému se prý tak chtěla pomstít.

Bartošová tu nechala syna Artura, kterého milovala, a kterému dlouho trvalo, než se srovnal s tím, že přišel o mámu. Vila, v které žila, má už nového majitele, který chce dům oddémonizovat a v klidu v něm s rodinou žít.

Na Bartošovou však její přátelé a příznivci nezapomenou a zcela jistě bude dnes v mnoha domácnostech hořet svíčka, či někdo otevře šampaňské. I přes všechny problémy a pády byla Iveta Bartošová skutečně výjimečná zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008