Smutný konec: Největší Čech zemřel! Co ho zabilo?

 Celebrity 
11. dubna 2016 09:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Pustina byl nejvyšším Čechem zapsaným v České knize rekordů! Profimedia
V šoku jsou příbuzní a přátelé největšího, respektive nejvyššího Čecha Tomáše Pustiny z Vysočiny. O víkendu náhled podlehl zástavě srdce, přitom původně to vypadalo, že šlo o otravu krve z krvavé rány na ruce.. Během posledních let se Tomáš stal skutečnou celebritou a díky své "anomálii", tedy výšce a velikosti byl zapsán i do České knihy rekordů.

Tomáši Pustinovi, který měřil 224 centimetry a vážil 170 kilogramů, bylo pouhých 38 let. V sobotu se mu prý udělala na ruce velká boule. Jeho maminka Alena, která se o něj vzorně starala a neměla tedy život vůbec lehký, nic netušila. A netušila ani to, že jde synovi jde možná o život. Smrt přišla nečekaně a velmi rychle. Ovšem milosrdně - ve spánku!

"Tomáš zemřel doma. Alenka obvolávala příbuzné a známé. Jsem z toho v šoku," řekla VIPstory.cz sousedka z Rozkoše u Humpolce, kde Pustina žil.

V posledních letech měl samé zdravotní potíže, včetně zlomeniny nohy a dalších problémů, přesto se se životem statečně pral. A poté, co mu zemřel tatínek, vše zbylo na jeho mamince, obětavé a srdečné Aleně Pustinové. Ta se nyní jen velmi těžko bude srovnávat s tím, že přišla o oba milované muže, zvlášť o syna, u kterého extrémní výšku a velikost způsobila v dětství nadprodukce růstového hormonu způsobená nádorem v podvěsku mozkovém

Tomáši Pustinovi se snažila pomáhat celá řada lidí z celé republiky. Díky tomu také mohl být u bytovky, kde žil, postaven výtah, dostal speciální pomůcky, a vždy, když se objevily zprávy o tom, že je například v nemocnici, spousta i neznámých lidí volala jeho rodičům, později jen mamince a vyjadřovala slova podpory.

Tomáš Pustina nebyl ani herec, ani zpěvák, i když si zahrál ve filmovém dramatu Hodinu nevíš o heparinovém vrahovi Zelenkovi, ale byl obrovský nejen svou výškou a váhou, ale hlavně srdcem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty