To musíte vidět! Čutálista Pavel Horváth natočil s Michalem Davidem klip!

 Celebrity 
28. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Michal David si pro natočení klipu k filmu Decibely lásky přizval netradičního parťáka! youtube.com
Na světlo světa se konečně dostal oficiální klip k novému filmu Michala Davida Decibely lásky, který bude mít za pár týdnů premiéru. Kdo by v něm měl jiný zpívat, než jeho producent, známý hitmaker. Jenže není sám. Zatímco ve filmu hraje i zpěvačka Lucka Vondráčková, ta se mikrofonu nechopila. A je velkým překvapením, kdo to byl.

Michal David totiž zpívá s fotbalistou a asistentem trenéra Viktorky Plzeň Pavel Horváth. A zdá se, že jim to dohromady hodně ladí.

Horváth si ve filmu zahrál Otu, který společně s Kristiánem Hovorkou pracuje u technických služeb města Plzně. „Věděl jsem, že pro tu roli je potřeba člověk s komickým talentem a na Pavla jsem při psaní scénáře od počátku myslel, jen jsem se poněkud ostýchal ho s tou nabídkou kontaktovat,“ řekl autor scénáře a režisér Míla Halík, s nímž souhlasil i Michal David.

Pavel Horváth ve filmu hraje, tančí i zpívá a dokonce společně s Michalem Davidem natočil i písničku ke klipu Čuměj čuměj nekoukaj. V něm se objevují hvězdy filmu, včetně Lucky Vondráčkové, s kterou tam zase tančí Petr Čadek a velmi nebezpečně ji osahává na prsou.

Horvátha si v roli chválil jak režisér a scénárista, tak i producent. Prý se Pavel osvědčil jako dobrý herec, parťák i zpěvák. A slova chvály se mu dostalo i od Vondráčkové! „Pavel je ryzí a naprosto přirozený. Vtipný a navíc hezky zpívá a senzačně tancuje! Strčil nás všechny do kapsy,“ rozplývá se Lucie Vondráčková.

Navzdory všem chválám i od Petra Čadka či herce Filipa Cíla se ale současný asistent trenéra Viktorie Plzeň na herectví nechystá.

"Byla to pro mě určitě moc hezká a zajímavá zkušenost a mám z ní radost, ale herec ze mě nejspíš nikdy nebude. Byla to pro mě skvělá zábava,“ dodal Horváth.

Premiéra filmu Decibely lásky bude 11. února. Lucie Vondráčková na ni ale asi z Kanady nepřiletí. Do Česka se chystá až v létě, kdy pojede svou tour.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít