Neví, co chtějí? Patrasová se Slováčkem zrušili rozvod

 Celebrity 
27. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dáda Patrasová jako Ledová královna prý svému manželovi Felixi Slováčkovi zatím uvěřila, že bude sekat latinu Profimedia
Dělají si z lidí legraci, nebo to myslí vážně? Slavný pár Patrasová – Slováček se už měsíce přes média hádají, vyčítají a oznamují, že spolu budou a nebudou, že se rozvedou, a že je vše v pořádku. Pak zase není… Teď se prý dohodli, že spolu zůstanou a pár hodin před soudním státním rozvod prý odvolali.

Dáda Patrasová se prý nechala přemluvit, uchlácholit a podepsala odklad rozvodu. Otázkou je, co vše za to musí Felix Slováček udělat. Co musel koupit, dát ji, nechat na ni přepsat..?

Na plané sliby už Dáda nedá. Slibů slyšela dost, když přísahal, že svou múzu, milenku Lucii Gelemovou pošle k vodě. Ta zas prý vyhrožovala sebevraždou.

„Proboha, ať už jdou oba do pr….. Jsou to docela staří a dospělí lidé a mají si to vyřešit sami a ne přes média. Myslela jsem si o nich, že jsou tedy větší profíci a inteligenti, ale nejsou…,“ řekla až rozčíleně VIPstory.cz jedna z osobností českého šoubyznysu, která oba zná přes třicet let.

No jak dlouho bude Felix sekat latinu a jak dlouho to Dáda vydrží, ukáže až čas. Ale za nás tomu dáváme tak maximálně pár týdnů. Podle mnohých totiž k rozvodu nakonec stejně dojde.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít