Štěpánka Duchková ztratila dítě. Ale jen jedno a jednou...

 Celebrity 
26. ledna 2016 09:38 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Otevření ledové plochy doprovázel průvod vesmírných postav Europark Štěrboholy
Zabavit, a hlavně uhlídat, šestiletá dvojčata, není jenom tak. Své o tom ví moderátorka Štěpánka Duchková. Ta si uplynulý víkend se svými dvěma kluky, Adamem a Honzíkem, vyrazila na brusle do pražského nákupního centra Europark Štěrboholy, které pro své návštěvníky jako každý rok připravilo krytou ledovou plochu.

V rámci jejího slavnostního otevření procházel areálem famózní průvod vesmírných postav. A právě ten připomněl Štěpánce moment, kdy se jí jedno dítko na nedávné dovolené ve Španělsku v podobném průvodu ztratilo. "Byl to tříkrálový průvod, kdy ti Tři králové šli úplně vpředu a rozhazovali bonbóny. Naše dítě, poháněné chamtivostí, se tak dralo vpřed, až se ztratilo. Následně ale řvalo tolik, že jsme ho i v tom davu brzo našli," směje se Štěpánka.

Na dovolenou jezdí ovšem čtyřčlenná rodina nejenom do teplých, ale i do studených krajin. Na zimním sportování je prý ale pro Štěpánku otravné, že musí nejdříve teple obléknout jak sebe, tak děti, což zabere dost času. Není tedy divu, že bruslení pěkně v teple, uprostřed nákupního centra, si sympatická moderátorka nemůže vynachválit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008