Chudák Naďa Urbánková má velké trápení!

 Celebrity 
26. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Naďa Urbánková vypadá jako veselá a spokojená umělkyně seniorka, ale ve skutečnosti má trápení. Je jí smutno! Profimedia
Bývala zpěvačkou s nejkrásnějšíma nohama, má tři Zlaté slavíky, proslavily ji brýle. Po sedmdesátce se musela poprat s rakovinou prsou, o která přišla. Všechno přečkala, ale teď má velké trápení, a sice, že je sama a je jí čím dál víc smutno po dceři Janě Fabiánové, které se v Americe hodně daří jako zpěvačce a herečce!

Žije sice relativně spokojeným životem v Želivu na Vysočině v malém bytě vedle kláštera. Moderuje v jihlavském Českém rozhlase, tu a tam jezdí se skupinou Bokomara po koncertech, ale nemá to, co by měla nejraději - svou dceru Janu Fabiánovou.

"Jana je v USA spokojená, daří se jí pracovně i osobně a má moc fajn přítele," říká nadšeně Naďa Urbánková, jejíž poslední manželství skončilo krachem, dluhy, žalobami. A právě stresy ovlivnily, že onemocněla rakovinou. Z té se na štěstí dostala. Právě v době léčby jí jediná dcera, rovněž zpěvačka byla na blízku a pečovala o ni.

"Jenže Naďa, i když to nepřizná, smutná je. Mrzí jí, že tady a dcera tam. Ale Janičce se tam daří, točí tam seriál, hraje v muzikále, zpívá a je zamilovaná," svěřila se VIPstory.cz známá Urbánkové.

Zatímco tady se Fabiánová jako zpěvačka uchytit nemohla, tam se jí daří jako málokomu. "Já jsem spokojená a šťastná, že se Janičce daří. Je jí přáno. Voláme si často přes skype, sama nejsem," říká Urbánková, která má ale vždy radost, když dcera přijede do Čech, nebo ona letí za ní. To je ale maximálně jednou dvakrát za rok.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47