Bohdalka ví, jak na to! Vydělává na všem a dokonce i tam, kde by to nikdo nečekal!

 Celebrity 
14. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečka Jiřina Bohdalová je shánčlivá a střádá korunku po korunce a dokonce ví, jak ušetřit při práci! VIPstory.cz, archiv ČT
Naše nejslavnější herečka Jiřina Bohdalová je také nejbohatší. A taky ví jak na to. Celý život točila filmy, seriály, televizi, rozhlas, psala knížky, podnikala, a proto má. Její majetek se odhaduje na mnoho desítek milionů korun. Ovšem Bohdalka vydělává všude a na všem. Dokonce i při natáčení svého pořadu.

Jiřina Bohdalová má každou sobotu v televizi svůj pořad Hobby naší doby. A jak se zdá, má výsostné právo. Větší část reportáží vzniká totiž na její chalupě ve Lhotě u Semil.

"Když se například dělala reportáž o tom, jak se sází angrešt, nebo o zavlažování, sázení a další témata. To všechno bylo u ní na chalupě. Pochopitelně, to, co tam ti lidé zasadí, instalují a tak dále, už tam zůstane. Navíc Jiřina nikam nemusí. Je v klidu na chalupě, přijede štáb, host a točí se. A ještě za to má velký honorář," prozradil VIPstory.cz člen štábu, který pořad točí.

Podle některých informací je možné, že si Bohdalová měsíčně za pořad o kutilství a zajímavých koníčcích vydělá až 100 tisíc korun a to není ke slušnému důchodu a milionovým honorářům ročně za film, televizi, divadlo málo. Navíc si neváhá říct o dárky, jídlo na akcích. Je spořivá, a peníze si šetří, nebo investuje do cestování.

Herečka je zdatná obchodnice. Kromě chalupy v hodnotě deseti milionů, má v pražské Hostivaři vilku také za bezmála deset milionů a okolo dvě vilky, které nechala zrekonstruovat. Ty koupila svým vnukům Markovi a Vojtovi. Pro ně a dceru, herečku Simonu Stašovou by dýchala. Oni pak taky jednou všechno zdědí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008