Neuvěříte, co dostala dcera Petra Hapky k narozeninám? A co to miminko, je snad její?

 Celebrity 
13. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petra Hapková slavila tam, kde to miloval její otec, skladatel Petr Hapka.  archiv P. Hapkové
Zpěvačka, šansoniérka Petra Hapková slavila své 33.narozeniny. Své přátele a kolegy pozvala do klubu Harley Davidson Praha. Právě tam totiž rád trávil čas její otec, geniální skladatel Petr Hapka. Oslava to byla velmi hezká a zpěvačka, která chystá momentálně svou desku, nestačila pobrat ani květiny.

"Bylo to moc fajn. Byli jsme v klidu, žádný stres, přišlo asi třicet lidí, přátel, kamarádů, kolegů a bylo to hodně na pohodu. Grilovali jsme, povídali, maličko popili. Dostala jsem ale tolik květin, že jsem je nebyla schopna dát ani do auta a další dárky mi udělaly taky velikánskou radost. A tak vlastně je tu teď trochu s námi," svěřila se dojatá Hapková, která koncertuje nejen v pražské Balbínce, ale po celé republice.

"Byly to dortíky, různé lahvinky, kosmetika, čokolády, ale co mi udělalo velkou radost, že jsem dostala dva obrazy. Je to fotka, kde jsem s tátou já, tu dělal kamarád a skvělý fotograf Jakub Ludvík, a druhá fotka je z posledního tátova natáčení a věnoval mi ji kamarád Patrik. Opravdu mi to udělalo velikánskou radost," prozradila Petra Hapková, které přišla popřát i Kateřina Herčíková - Hrachovcová s manželem, veterinářem Honzou a další přátelé.

Na zahradě klubu, kde se slavilo, se objevilo i malé miminko, roztomilé a jak oslavenkyně, tak ani například stylista Kája Pavlíček neodolali a hned si pětiměsíčního Viktorka, který si všechny zamiloval, chovali.

"To je fakt boží dítě. Tak krásný oči a jak je klidnej a usmívá se," shodli se všichni. Šlo o nejmenšího gratulanta toho večera, který patřil přátelům Petry Hapkové a jejího manžela Dušana,

Nyní Petra dodělává své CD, které by ráda vydala na podzim a bude věnováno jejímu otci, o kterého se řadu let pečlivě starala a který také její první vystoupení viděl jen pár let před svou smrtí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod