Bílá má nový bejvák! Budete koukat!

 Celebrity 
14. září 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zlatá slavice ukázala svůj nový bejvák! facebook
Zlatá slavice Lucie Bílá má o důvod víc k radosti. Nejen, že se nedávno stala znovu tetou, kdy se jejímu bratrovi a jeho přítelkyni narodil malý syn Karlík. Teď se pochlubila novým bejvákem. Ne snad, že by opustila své "orlí hnízdo" v Otvovicích, ale zpěvačka prostě nechtěla už spát po hotelích.

"Musím se s Vámi rozdělit o jednu novinku. Už nejsem jen holka z Čech. Tohle je můj nový domov v Bratislavě. Vždy jsem a budu Českoslovenka," napsala na svůj profil na sociální síti Lucie Bílá a přidala fotografii z luxusního bytu.

Ten si pořídila v nové zástavbě bytů v Bratislavě proto, aby nemusela spát po hotelových pokojích a zbytečně utrácela nemalé peníze.

"Lucka je na Slovensku hodně, někdy více než v Čechách, takže logicky si pořídila byt, kde je v klidu a kdykoli potřebuje," řekla jedna z jejích kamarádek.

Pokud Bílá byt o velikosti 2+kk koupila, pak za něj dala nejméně okolo dvou až tří milionů korun. Pokud jde o byt v dlouhodobém pronájmu, pak to zhruba dvacet tisíc měsíčně snad spraví. Protože je ale zpěvačka zdatná obchodnice, nejspíš je byt její. Nebo jej dostala od některého ze sponzorů za reklamu?

To už pěnice neprozradila. Důležité je, že má na Slovensku, kde koncertuje, točí novou desku a nebo natáčí televizi, zázemí, kde může být kdykoli. Kromě tohoto bytu v Bratislavě, vily v Otvovicích, ji patří celé patro v historickém domě v centru Prahy, nejméně dva byty v Otvovicích a ještě byt v pražských Vršovicích a také chalupa na Liberecku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve