EXKLUZIVNĚ: Objevili jsme chalupu z komedie Líbáš jako bůh! A proč Kaiserovi hrozil vyhazov?

 Celebrity 
14. září 2015 00:05 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Tohle je chalupa ze slavné komedie Líbáš jako Bůh! Málokdo by ji hledal právě tady VIPstory.cz, Falcon
Málokdo by hledal krásnou poloroubenou a poměrně velkou chalupu z komedie Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh právě tam, kde je. Jiří Bartoška, Kamila Magálová, Eva Holubová, Oldřich Kaiser, Nela Boudová či Jaroslava Adamová vyrazili na hory právě sem, do romantických Krkonoš.

Ovšem nejeli na dovolenou, ale kvůli natáčení filmu, který vznikal v letech 2007 až 2008. Řada lidí se ptala, kde že stojí krásná, udržovaná chalupa, kde dostane Oldřich Kaiser do hlavy míčem, jenž před tím spadne do dortu a Nela Boudová ho hodí z terasy dolů.

"Natáčelo se tady v Harrachově a je to trochu podvod. V záběru, kde herci jdou od auta do kopce je jiná chalupa a tahle, filmová, stojí na opačné straně silnice. Mají to nějací lidé z Liberce s dětmi a jezdí sem dost často," prozradil VIPstory.cz obyvatel nedaleké chalupy, který si na natáčení pamatuje.

"Tehdy prý paní Poledňáková zakázala Kaiserovi pít. Nesměl se dotknout alkoholu. Kdyby to prý jen jedinkrát porušil, okamžitě by skončil. Takže ho všude hlídali," podotkl pamětník.

Ve filmu si zahrála chalupa jak jakoby v létě, tak i v zimě. Ovšem zima byla lehce kašírovaná, protože šlo o sníh, který vyrobili technici z Barrandova.

Dnes chodí stovky turistů na Rýžovišti v Harrachově okolo chalupy, kde v Líbáš jako bůh odpočívala hlavní postava příběhu, profesorka francouzštiny Helena Altmanová, v podání herečky Kamily Magálové, téměř bez povšimnutí. Tak schválně, až pojedete do Krkonoš, zkuste si tuhle slavnou chalupu najít.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008