Tom Curise: Smrt při natáčení!

 Celebrity 
12. září 2015 12:37 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tom Cruise možná sám unikl smrti při natáčení dalšího hollywoodského trháku Profimedia
Smrt přímo na placu zastihla filmaře v kolumbijských Andách, kde se natáčí film s hollywoodskou hvězdou Tomem Cruisem. Zahynuli tam při havárii letadla dva lidé a další utrpěl vážná zranění. Sám Cruise se během tragické scény ve stroji nenacházel.

Neštěstí se stalo během natáčení scén k filmu o životním příběhu profesionálního pilota Barryho Seala, který vstoupil do služeb pašeráků drog, po zatčení ale přistoupil na spolupráci s americkými úřady a vypovídal proti svým někdejším zaměstnavatelům z medellínského kartelu. Jeho šéf, drogový král Pablo Escobar na Seala vypsal odměnu. Pilota pak zastřelil nájemný vrah, později odsouzený se svým společníkem na doživotí. Do kin má být film uveden v lednu 2017.

Dvoumotorový letoun Piper Aerostar-600 s třemi lidmi na palubě havaroval v pátek odpoledne krátce po startu zřejmě kvůli špatnému počasí. Zahynul jeden Američan a Kolumbijec. Další Američan, který stroj řídil, je v nemocnici.

Paradoxní je, že se stejným letounem Cruise, který je zkušený pilot, přiletěl 20. srpna do Medellínu na začátek natáčení. Cruiseova mluvčí se zdržela vyjádření k nehodě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008