Šimůnek se při vzpomínce na svou minulost potutelně usmíval. Co ho tak pobavilo?

 Celebrity 
18. července 2015 12:40 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mirkovi se potulují míčky... Europark Štěrboholy
Jedním z prvních hráčů minigolfu, který se letos zdarma hraje v nákupním centru Europark Štěrboholy, se stal Mirek Šimůnek. "Minigolfu jsem se výrazněji věnoval kolem svých dvaceti let a byla to pro mě skvělá zábava. V Europarku jsem si ho teď zahrál od té doby poprvé a můj nesměle poskakující a nezbedně se potulující míček mi opět vykouzlil úsměv na tváři," okomentoval Mirek svou hru a přidal tip na příjemnou dovolenou.

"Před pár týdny jsem se vrátil z Tunisu, bylo tam, jak jinak, než úžasně. Procestovali jsme ho křížem krážem a vychutnali si vše, co by si většina turistů vychutnat měla. I přes kruté události posledních dní a nemilých zpráv o současném tamním dění, mohu tuto destinaci jen doporučit. Léto mě jinak čeká pracovní a protože miluju svou práci, která je pro mě koníčkem, těším se na něj."

A jak se pohádkový krasavec cítil v nákupním centru? "Řekněte mi, který muž má rád nákupy? Když jsou ale v žádoucí společnosti a navíc u nich můžete zažít odpočinek, jakým minigolf je, může z toho být fajn odpoledne."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve