Naďa Urbánková může být hrdá! Její dcera má teď lepší kariéru, než se podařila jí!

 Celebrity 
18. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Naďa Urbánková je hrdá matka. Její dcera prorazila ve velkém světě šoubyznysu! Profimedia
Zpěvačka a Zlatá slavice Naďa Urbánková je sice smutná, ale může být hrdá! Její jediná dcera Jana Fabiánová totiž dobývá velký svět. Zatímco v Česku úspěšná nebyla, v Americe, kam odešla dostává nabídky, které si vysnila!

V Los Angeles, kde už několik let žije, zpívá, tančí v muzikálech, je zamilovaná, dostala teď zřejmě zásadní filmovou roli. Z té má velkou radost.

"Ten okamžik, kdy vám velký Hollywoodský režisér pošle scénář, napíše vám vaše filmové jméno, napíše vám jméno vašeho partnera, dodá že producent filmu se na pul roku stěhuje kvůli projektu z Izraele sem do LA. A že až to přečtu sejdeme se s mým hereckým partnerem na oběd... Sny se plní přátelé, už je to tak," napsala Jana Fabiánová, původním jménem Linda Nemejovská na sociální síť.

Její maminka, Naďa Urbánková, která žije sama v Želivu na Vysočině, spokojeně, moderuje v rádiu a stále koncertuje, je na ni hrdá. "Jsem ráda, že se Janě daří. Pro mámu je to asi to nejvíc," nechala se už před časem slyšet.

Když se Jana vydala ve šlépějích své matky, nebyla Urbánková nadšená. Dneska vidí, že je to lepší, než aby sice seděla v kanceláři, měla práci jistou, ale byla nespokojená. Denně si s dcerou povídá po skypu a několikrát do roka se i vídají. Buď Fabiánová jede do Čech nebo Urbánková do USA.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod