S krasobruslařem Vernerem je to vážné!

 Celebrity 
17. července 2015 04:51 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Verner s přítelkyní Martinou na českobudějovickém náměstí archiv T. Vernera
S krasobruslařem, mistrem Evropy 2008 Tomášem Vernerem je to vážné. Tedy s jeho vztahem se sympatickou Martinou. S tou se před časem ukázal na veřejnosti a nejenom to! VIPstory.cz však před před časem jako první přinesl fotografii a informaci o jeho novém objevu!

Verner, který měl údajně dřív vztah i se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, přivezl bývalou reprezentantku v badmintonu Martinu dokonce do Českých Budějovic, tedy do svých rodných jižních Čech. Rodák je sice z Písku, ale rodiče a sestru má v Borovanech na Českobudějovicku. a jak vyplývá z fotek, ukázal ji i slavné náměstí Přemysla Otakara II. A je pravděpodobné, že ji představil i svým rodičům.

"Tomáš vypadá šťastně, tak snad mu to vydrží a tím se aspoň rozptýlí ty spekulace, jak že to vlastně má se ženami," říká jeden z jeho kamarádů.

Verner je momentálně v Japonsku, kde má vystoupení, pak do Spojených arabských Emirátů a poté na tréning do Německa. Na podzim ho čeká druhý ročník show na ledě Jen počkej, zajíci, která opět projede několik českých a slovenských měst.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47