Zmlácený Bendig: Jeho otec chtěl mlátit jiné, teď bohužel dostal zpěvák nakládačku!

 Celebrity 
16. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Bendig se stal terčem rasistů, skinheadů, kteří jej napadli prý kvůli jeho homosexualitě Profimedia
Co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim, říká staré přísloví! Bohužel se věci vracejí. Přesvědčil se o tom zpěvák Honza Bendig. Toho prý zmlátili shinheadi kvůli jeho sexuální orientaci a to tak, že skončil s nohou v sádře. Ne, že bychom mu to přáli, ale kdysi chtěl jeho táta zmlátit jiné.

Když byl Honza v soutěži SuperStar a začalo se o něm spekulovat ve smyslu, že je gay, což snad poznal i totální slepec, jeho otec se v médiích nechal slyšet, že: "Ještě jednou někdo napíše, nebo o Honzovi řekne, že je homosexuál a podám si ho," prohlašoval zpěvákův táta.

A po dlouhém tajení a uměle vytvořených pseudovztazích s holkami pak konečně přiznal barvu. Prostě šel ven s tím, že je na kluky! Najednou jeho otec nikoho mlátit nechtěl. Sám Honza je prý velmi citlivá duše. Jenže asi hodně provokoval se svým přítelem Lukášem a svatbou s ním a to se homofobním skinheadům nelíbilo, tak mu dali co proto. Fotku se sádrou na noze dokonce mladý zpěvák vystavil na facebooku.

"Ne, že bych to schvalovala, chraň bůh, ale on prostě provokuje a některé lidi, kteří jsou prostě primitivové, to prostě přiměje zaútočit. A bohužel Honza se stal terčem. Otázkou je, jestli víc útočili na Honzu jako na gaye nebo jako na Roma. O to hůř, jenže Honza si ze všeho rád udělá promo, takže i s tímhle šel okamžitě ven,." řekla VIPstory.cz jedna ze zpěvaček, která Bendiga zná.

Taky v gay komunitě jsou názory na Honzu a jeho přítele odlišné. Jedni je můžou, druzí nemusí. Právě pro různé extempóre a pověst, která prý oba mladíky předchází.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47