Berdych tedy není na kluky? Vzal si modelku!

 Celebrity 
17. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Berdych do toho konečně praštil. Jeho novomanželkou se stala modelka Ester Sátorová Profimedia
Teniska a sexy týpek Tomáš Berdych tedy vážně asi nebude na kluky! Vzal si totiž modelku Ester Sátorovou a tím rozprášil dohady. Stalo se tak jen pár dní poté, co se jeho sportovní kolega Lukáš Rosol oženil s moderátorkou Míšou Ochotskou.

Přestože se Berdych ukazoval s krásnými ženami a poslední dobou se svou přítelkyní, dnes už manželkou, byly stále dohady, že to se ženami nemá tak úplně jasné. Dokonce se stal i jednou z gay ikon. Teď je vše černé na bílém a ze Sátorové je paní Berdychová.

Veselka se konala v Monaku, kde má Berdych trvalé bydliště. Zásnuby se konaly loni na Maledivách. Berdych sice oznamoval, že do toho brzo praští, ale nechtěl dát dopředu vědět kdy a kde to bude.

Vše se konalo sice tajně, ale se vším všudy. Dokonce i svatební noc byla. A protože je Tomáš Berdych prý v posteli pěkný divoch, určitě si to novomanželé pěkně užili. Teď ještě, aby to mladému sportovci a modelce dlouho vydrželo. Manželství známých sportovních hvězd totiž ne vždy drží a také ne vždy dopadají šťastně. Ale přejeme hodně štěstí
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím