Jáklovi potřebují dovolenou? Posílají dítě na tábor už ve čtyřech letech!

 Celebrity 
16. července 2015 12:48 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na minigolfu se sešla dobrá partička. Přijďte si taky zadarmo zahrát až do konce srpna! Europark Štěrboholy
Nejsportovnějším rodinným týmem na zahájení provozu minigolfu v pražském nákupním centru Europark se stali manželé Jáklovi a jejich dvě dcery. Konkurenci převálcovali jak početně, tak svými výkony. Není divu, vždyť Petr je bývalý profesionální sportovec. A ačkoli manipulace s minigolfovým náčiním vyžaduje poněkud větší jemnocit, než zápas v judu, sportovní talent v sobě nezapřel ani tatínek ani Sofinka s Elinkou. Starší Sofinka dokonce v Europarku vyhrávala nad všemi dospělými.

„Neuveřitelně jí to jde. Některé dráhy zvládla hned na jediný ťuknutí a i na ostatních ji to šlo skvěle,“ prozradil pyšný tatínek Petr a dodal: „ Je to skvělý nápad, minigolf v obchodním centru. Když budeme v Praze, tak sem určitě ještě přijdeme. Holky to hrozně baví, takže my si budeme hrát a Romča může nakupovat.“ „Ne ne, hrát si budu já a ty nakupuj,“ smála se Romana a prozradila nejbližší plány. „Jako každé léto zůstáváme v Čechách, buďto na chatě na Orlíku, nebo u rodičů v Rodově. V srpnu jedou holčičky na tábor a letos poprvé i Elinka. Moc se těší, i když ji jsou teprve čtyři roky, ale jedou se školkou, do které chodila i Sofinka, takže se všichni navzájem znají. Stýskat se asi bude spíš nám...“ přiznala s úsměvem Romana.

Letos se také v Europarku poprvé odehrál pod záštitou Českého minigolfového svazu První turnaj Europarku v minigolfu pro profesionální závodní hráče a širokou veřejnost o ceny v hodnotě přes 40 000 Kč. Patronem a hostem turnaje byl Karel Molnár, Mistr Evropy z roku 2014. Startovné ve výši 150 Kč/1 osoba bylo věnováno Nadaci Naše dítě. Celkem se předalo 22 050 Kč.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím