Šok pro fanoušky seriálů: Slunečná končí, nad Ordinací teď visí otazník

 Celebrity 
03. března 2021 08:16 / René Černý
  3
📷
7 fotografií v galerii
Souboj televizních seriálů znamená boj o diváky, ale oba mají údajně skončit TV Prima a TV Nova
Miliony diváků sledují týden co týden seriálové příběhy na různých televizích. Každý si najde to své, někdo sleduje vše, co se nabízí. Nyní dvě televize oznámily konec těch nejúspěšnějších. Některé končí definitivně, jinde visí otazník. Řeč je o Slunečné i Ordinaci v růžové zahradě.

Prvním šokem byly zprávy o konci seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě. Tam slzy ronili diváci, ale i herci. "Je nám to moc líto, ale dozvěděli jsme se to v podstatě z médií. Ale všechno jednou končí, aby něco jiného mohlo začít. Samozřejmě, že mě to mrzí, ale co můžu dělat, snad jen těšit se na kolegy jinde a jindy," přiznal Jan Čenský alias primář Suchý v pořadu Face To Face.

Jenomže se ukázalo, že Nova sice vsadila na novou kartu Anatomie života, která je také z lékařského prostředí, ale u diváků si oblibu zatím nenašla takovou, jako 15 let trvající ordinace. 

"Zatím to není takové, jak se očekávalo. Asi nejsou tak výrazní herci a je tam spíš více vážnějších témat," zní neoficiálně z úst autorů seriálu.

Přitom chystaný konec Ordinace v růžové zahradě se nejeví tak jistě. "Kdo ví, třeba to neskončí, třeba to bude pokračovat...," svěřila se herečka Zlata Adamovská s tím, že by se ráda se svými kolegy potkávala.

Televizní vrabci si šuškají, že by seriál v jisté "omezené formě" mohl pokračovat třeba v on-linovém nebo placeném prostoru. Zatím sice padají poslední klapky pro mnoho herců, které diváci znají, ale třeba se za pár týdnů nebo měsíců situace změní. 

To na Primě jsou rozhodnuti. Nejsledovanější seriál současnosti Slunečná má svůj konec jistý. "Ano, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nekonečných seriálů a už připravujeme pro naše diváky nové projekty. Mají se jistě na co těšit," řekla výkonná producentka a ředitelka výroby Lenka Hornová.

Na Primě se šušká, že půjde o nové příběhy, kde opět bude hlavní roli hrát krásná Eva Burešová. Mělo by jít o prostředí zoologické zahrady a opět jedné velké love story. Tak kdo ví, čeho se seriáloví nadšenci dočkají.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve