Řítí se Karel Gott do průšvihu? Dusno na Bertramce

 Celebrity 
24. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se podle některých svých přátel a kolegů řítí do pěkného maléru archiv K. Gotta
Zlatý slavík, Mistr ve svém oboru. Vždy profesionál, perfekcionista Karel Gott se zřejmě řítí do pěkného průšvihu! Ukončil spolupráci se svým dlouholetým tajemníkem Janem Adamem i svou manažerkou, ekonomkou Jaroslavou Herzerů a všechno je hned jinak. Manažerku mu částečně dělá jeho žena Ivana a to je problém!

Gottová sice dělala produkční v pražském Divadle Broadway, ale před lety. Rozhodně se ale nikdy nestarala o umělce a ne o umělce takového formátu. Teď má na starosti termíny a další věci týkající se vystoupení jejího manžela. Agendu má zvládat se svou velkou kamarádkou a produkční divadla Lídou Sekaninovou.

"Jenže paní Sekaninová rozhodně není takový perfekcionista, kterého Karel potřebuje a Ivanka, no tak ta je ráda, že pořeší svoje aktivity. Zajímalo by mne taky, jak budou tyhle dvě dámy komunikovat v rámci vystoupení do Německa, Rakouska, kde je Gott snad ještě víc milovanější, než u nás.A už teď je prý na Bertramce hodně dusno," svěřil se VIPStory.cz jeden z jeho blízkých kamarádů.

Ten také potvrdil, že jak tajemník doktor Adam, tak manažerka Herzerů odešli, či spíš "byli odejiti" proto, že nevydýchali Ivanku a ona je. "Každý to vidí, jen ten Karel ne. Žene se do průšvihu. Honza Adam hlídal termíny, přesně věděl co a jak. Sladil s ním diáře a mnohdy ho i zachránil od problému, kdy se třeba některý datum kryl s něčím jiným. Na to jsou třeba roky praxe a to Ivana, navíc manželka, matka od dětí, zatím pořád moderátorka, teď zpěvačka, herečka z muzikálu prostě nemůže zvládnout," míní zdroj.

Sám Karel Gott si to ale musí nejspíš vyzkoušet sám. I když jsou i jeho přátelé a kolegové zděšeni jeho rozhodnutím zbavit se těch nejbližších spolupracovníků a nejvěrnějších a vyčítají mu to, on si říct nedá. Manželku obhajuje. Možná to nebude dlouho trval a své rozhodnutí přehodnotí. Až pochopí, že tudy cesta nevede.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve