Tihle dva si to spolu rozdají live!

 Celebrity 
23. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Říbal a Hanka Mašlíková si to rozdají poprvé na začátku května z nového studia Snídaně z Novou archiv
Svou velkou premiéru zažijí moderátoři Petr Říbal a Hanka Mašlíková. Poprvé si to totiž spolu rozdají před kamerami. Konkrétně 4. května ráno se společně objeví ve Snídani s Novou jako nová hlavní moderátorská dvojice. A ke všemu představí i nové vysílací studio, které se měsíce vytvářelo společně s moderními technologiemi.

Bývalá modelka a zkušený moderátor z Evropy 2, to bude nový snídaňový pár.

"Moc se na to těším. Je to obrovská výzva a s Mašli je to pecka. Teď jsme všechno ladili a zkoušeli a takzvaně "vysílali do zdi", ale teď to přijde naostro. Mám maličko trému, ale věřím, že to bude všechno ok," svěřil se VIPStory.cz Petr Říbal, kterému přibývá nejen kšeftů na moderování díky tomu, že je stále víc a víc vidět, ale i zájemkyň o jeho osobu.

"Momentálně jsem tak nějak nezadán, ale zamilován. Přesto se nechci zatím do ničeho pouštět za každou cenu, uvidíme" podotkl mladý, sympatický třicátník. Jeho kolegyně, s níž doposud tvořili reportéry pro Snídani, zadaná je a šťastně a i ona se těší, až Snídaně vyjede v nové podobě.

Televize zároveň představí divákům i nové studio, novou grafiku i novou koncepci. Chybět nemají rozhovory, hudba, zajímaví hosté i reportáže a živé výjezdy mimo studio. No, všichni jsme zvědavi, co si pro nás nejúspěšnější televize u nás přichystala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008