Majetek po Landovském. Víme, kdo ho získá....

 Celebrity 
21. dubna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nejen dům Pavla Landovského v Kytíně, ale i další dvě nemovitosti na Moravě budou mít nové majitele! archiv, VIPStory.cz
Milionové dědictví zbylo po herecké legendě Pavlu Landovském (+78), který zemřel po vleklých zdravotních problémech loni v říjnu. Dědické řízení bylo ukončeno a VIPStory.cz ví, kdo nemovitosti získá.

Dům v Kytíně u Mníšku pod Brdy si podle ověřených informací, které redakce má, rozdělí čtyři z pěti Landovského dětí. Jak syn Jakub, právník, tak jeho sestry Beatrice, Andrea a Pavlína. Pátý potomek, tedy nejstarší dcera Iva byla osvojena novým partnerem Landovského bývalé partnerky a tak dědit nebude. Další dvě nemovitosti na Znojemsku si také rodina rozdělí.

Jen nemovitosti mohou mít hodnotu kolem osmi až deseti milionů korun. Sám herec bral rakouský důchod. Byť holdoval alkoholu a za něj utrácel taky slušné peníze, získá rodina ještě tantiémy a nějaké úspory.

"Oni se prý nějak dobře dohodli. Tahanice tedy nebudou: Pavel byl svéráz, ale měli jsme ho tu docela rádi," řekla obyvatelka Kytína s tím, že doufá, že dům po Landovském zůstane v rodině a ta ho prodávat nebude.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47