Prezidentský ples za statisíce! Tihle zazpívají Zemanovi na Hradě?

 Celebrity 
16. března 2015 04:32 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott, Petra Janů, Václav Neckář zazpívají na Prezidentském plese koláž VIPStory.cz
Kam se hrabe Ples v opeře! Tohle bude událost roku! Prezidentský ples na Hradě, kde zapějí Gott, Janů, Neckář a moderovat ho bude Ona a On, tedy Brožová s Vašutem. Náklady na tuhle slávu se vyšplhají na statisíce a lupeny budou pěkně mastné.

Na desetitisícové honoráře se mohou těšit všichni vystupující. Výtěžek Prezidentského plesu, který se uskuteční v pátek, půjde na charitu, do nadačních fondů Miloše a Ivany Zemanových!

"Jde o první Prezidentský ples. Vstupenka bude do hlavního sálu za osm tisíc do menšího za šest tisíc korun. V ceně je i parkovací karta a pohoštění. Vstupenky jsou pak navíc slosovatelné a na výherce čeká prezidentská večeře o pěti chodech s prezidentským párem," prozradil VIPStory.cz zdroj z Hradu.

Zpívat bude ten večer Karel Gott, Petra Janů a Václav Neckář se skupinou Bacily. Kšeft roku získali i Marek Vašut a Kateřina Brožová. Právě tito příznivci Miloše Zemana, kteří jej podporovali i v prezidentské volbě budou večerem provázet.

"Zpěváci dostanou standardní honoráře, které jsou zvyklí běžně inkasovat," dodal zdroj.

Lze tedy předpokládat, že jen na honorářích pro umělce a moderátory bude vyplacena asi půlmilionová částka. Pozváno bylo na 700 hostí. Čistý výtěžek z plesu na Hradě by tak po odečtení nákladů mohl být okolo čtyř milionů korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím