Ornella prodala sebe i Koktu za šaty a hostinu, syna Ochotské uvidíme hned, jak přistanou prachy na účet. Tak takhle se vydělává!

 Celebrity 
24. ledna 2015 12:53 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Holky mají čuch na podnikání Facebook
Tohle by si měly přečíst všechny dámy, ženy, dívky, které sní o krásném životě, aniž by hnuly prstem. Jde to, i když to chce mnohdy předtím opravdu hodně mediální snahy.

Dvě události, které se staly v uplynulých dnech, unikly málokomu. Ornella Štiková se vdala a Michaela Ochotská porodila syna Andrého. A obě si to pěkně zařídily. Zatímco Štiková, totiž Koktová, zaplatila za veselku s nemocným a chudým Pepou Koktou asi dvě stovky, protože ji prodala nejmenovanému webu, Míši syn už začal vydělávat své první penízky. Zřejmě to má po tatínkovi Lukáši Rosolovi.

I když už je tomu pár dní, Ochotská své dítě doposud neukázala a ještě chvíli neukáže. Proč? Protože už slíbila za nemalou částku exkluzivitu jednomu konkrétnímu médiu. Takže takhle se šetří a vydělává, milé dámy.

Nechceme tím ani jednu nijak hanit, musí se jim na druhou stranu totiž uznat, že mají ”smysl” pro podnikání. A Ochotské stejně jako Ornelle může být úplně jedno, že většina populace podotýká, že na ně nikdo není zvědavej. Tomu se ze svých krásně zařízených domovů zvysoka smějí. Holky si to prostě umí zařídit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum