EXKLUZIVNĚ: Bouračka Jany Adámkové: Otevřená zlomenina a maminka bojující o život!

 Celebrity 
23. ledna 2015 11:20 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Stav bývalé hvězdy Novy Jany Adámkové už není vážný, ale její maminka bojuje o život na ARO archiv
Čtvrteční vážná dopravní nehoda bývalé televizní rosničky a pak moderátorky Televizních novin na Nově Jany Adámkové, o které VIP Story.cz informovalo jako první, má bohužel smutné pokračování! Přestože sama vyvázla „jen“ se středně těžkým poraněním nohy, byla operována a utrpěla několik podlitin, její maminka, s kterou ve vozidle jela, dopadla hůře. V současné době bojuje na ARO českobudějovické nemocnice o život!

Adámková i její maminka jely ve čtvrtek ráno do Českých Budějovic na charitativní akci, kam však už nedojely. Když stály v koloně, mělo z ní vyjet auto, které se ale v protisměru srazilo s vozidlem, v němž cestovala jiná žena. Její vůz byl odmrštěn na auto Adámkové. „Viník“, který nehodu vlastně asi způsobil, z místa ujel.

„Po nehodě byl stav Jany Adámkové vážný, utrpěla otevřenou zlomeninu nohy. Její maminka byla v kritickém stavu. Kromě poranění orgánů v břiše, zřejmě vznikla i výduť v břišní tepně, což je stav na hranici života a smrti. Paní je po operaci a je v umělém spánku na ARO,“ řekla jedna z pracovnic nemocnice, která si nepřála být jmenována.

Zatímco Adámková byla z Jednotky intenzivní péče přeložena na standardní pokoj, její milovaná maminka má před sebou dlouhý boj o život. Prognóza je bohužel nejistá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty