Ředitel a dcerunka z Ordinace v růžové zahradě: Někdy bych ji i jednu střelil, přiznává Kikinčuk

 Celebrity 
23. ledna 2015 12:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Kikinčuk a jeho dcera Kamila hrají spolu v Ordinaci v růžové zahradě otce a dceru TV Nova
Herec Pavel Kikinčuk, který svou filmovou kariéru začal v roce 1989 v komedii Zdeňka Trošky Slunce, seno a pár facek má dceru Kamilu. S tou si zahrál nejen v Troškově nové trilogii Babovřesky, ale stojí s ní i před televizní kamerou v Ordinaci v růžové zahradě, kde otec a dcera hrají, co jiného, než otce a dceru.

Ředitel kamenické nemocnice a zdravotní sestřička, to jsou nové role Pavla a Kamily Kikinčukových. Kamera je má ráda a oni mají rádi ji.

„Jde nám to spolu, trochu jsme se toho báli, ale vyšlo to a jsme za to rádi. Faktem je, že byly chvíle, kdy bych Kamile jednu střelil, ale jinak se mi s ní hraje skvěle,“ přiznal pro VIP Story.cz babovřeský starosta Stehlík a ředitel nemocnice z Ordinace Pavel Kikinčuk.

Jeho ratolest Kamila, která kromě rodinného divadélka Pluto v Plzni, hraje nově i ve slavné pražské Ypsilonce ve hře Sežeňte Mozarta, si spolupráci s tatínkem nemůže vynachválit.

„Tak učím se stále a učím se od otce jak v soukromí, tak i na place. Jde nám to dobře a věřím, že to tak zůstane. Komu se to poštěstí, aby spolu stáli před kamerou rodinní příslušníci a ještě tak trochu hráli sami sebe,“ kvitovala Kikinčuková, která je v soukromí veselá a má i lehce prořízlá ústa.

Na umění obou hvězd novácké Ordinace se občas podívá i Jindřiška Kikinčuková. Ta je jednak principálkou rodinného divadélka a pak také herečka. V Babovřeskách hraje drbnu Boženu Němcovou, která má pořád rýmu.

„Já jsem moc šťastná, že se to povedlo a jsme vlastně celá rodina komedianti. Aspoň je nám veselo a taky lidi říkají, že je s námi veselo. Lepší, než kdyby lidem s námi bylo smutno, no ne?,“ dodává srdečná Kikinčuová starší.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty