EXKLUZIVNĚ: Maminka Jany Adámkové po šílené bouračce musela na další operaci!

 Celebrity 
01. února 2015 18:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Adámková skončila po nehodě v nemocnici, její maminka stále bojuje o život na ARO archiv
Strach a boj o život maminky, bolest po těžké zlomenině kolene, to teď prožívá bývalá hvězda Televizních novin na Nově Jana Adámková! Jak VIP Story.cz informovalo jako první, moderátorka minulý čtvrtek v jižních Čechách havarovala a utrpěla těžké zranění nohy, její maminka skončila v kritickém stavu na ARO, kde také dál bojuje o život!

Jak se redakci exkluzivně podařilo zjistit, zatímco Jana Adámková je po otevřené zlomenině čéšky a následné operaci již téměř v pořádku, čeká ji rekonvalescence a rehabilitace mimo nemocnici, její matka musela znovu na operaci. Stav je stále velmi vážný!

„Bylo nutné, aby pacientka podstoupila chirurgický zákrok, kdy se musela stabilizovat páteř v rámci toho, že měla zlomeninu prvního bederního obratle. Stav pacientky je vážný, ale stabilizovaný,“ uvedla jedna z pracovnic českobudějovické nemocnice, kde byly Adámková i matka hospitalizovány.

Právě zlomenina prvního bederního obratle je nejčastějším úrazem při autonehodách.

Kromě poranění páteře měla matka známé moderátorky po děsivé nehodě poraněny i vnitřní orgány v břiše, ke všemu byla život ohrožující i výduť na hlavní tepně. Toto zatím lékaři zažehnali. Nyní bude záležet, jak se organismus se zákroky, jež musela podstoupit, popere.

V Českých Budějovicích navíc řádí chřipková epidemie, v nemocnici byl vyhlášen zákaz návštěv, a tak příbuzní mohou jen ve velmi omezené míře a to ještě se svolením přednosty jak Adámkovou, tak i její matku navštěvovat.

Nehodu, kterou Jana Adámková u Horusic na Táborsku nezavinila, kdy se s jejím vozidlem střetlo druhé auto a třetí, pravděpodobně přímý viník měl ujet, policie dál vyšetřuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008