HRŮZA: Bývalá hvězda Novy přežila svou smrt!

 Celebrity 
22. ledna 2015 22:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Moderátorka a bývalá hvězda Novy se znovu narodila. Přežila děsivě vypadající dopravní nehodu u jihočeských Horusic archiv
Bývalá televizní rosnička a později moderátorka Televizních novin na Nově, dávná kolegyně Karla Voříška, Jana Adámková (43) přežila ve čtvrtek ráno svou smrt! Byla jednou z účastnic děsivě vypadající dopravní nehody dvou vozidel u jihočeských Horusic na Táborsku. Stáli při ni naštěstí všichni svatí a vyvázla „jen“ s komplikovanou zlomeninou!

Jak exkluzivně pro VIP Story.cz prozradil zdroj z českobudějovické nemocnice, kam byla Adámková, stejně jako i další dva zranění účastníci vážné nehody převezena, utrpěla zlomeninu bérce a neobešlo se to bez operačního sálu!

„Musela být operována a zákroku se podrobila v odpoledních hodinách. Je mimo ohrožení života. Kromě této zlomeniny utrpěla pohmožděniny a odřeniny, jinak je v pořádku,“ uvedl zdroj.

Jana Adámková doslova přežila svou smrt, když seděla v jednom z vozidel, která se na hlavním tahu z Tábora do Českých Budějovic čelně střetla. Na místě byli záchranáři, policisté i hasiči. Ti museli některé ze zraněných vystřihávat z vozidel. Silnice byla na tři hodiny uzavřená.

Jana Adámková, která kdysi patřila k nejkrásnějším tvářím českých televizí, si tak může do kalendáře zapsat, že se 22. ledna 2015 znovu narodila!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum