ŠOK! Z Havlové zbyla jen čmouha! Sjednala si Dáša pořádek?

 Celebrity 
20. ledna 2015 06:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nově upravené snímky už Dagmar Havlovou ukazují jen jako čmouhu, oproti původním záběrům.  / inStory.cz
Zatímco ještě před týdnem byla bývalá první dáma Dagmar Havlová na mapách společnosti Google, které ukazují ulice měst zachycena před svou vilou a naprosto k poznání, teď, poté, co VIPstory.cz jako první na věc upozornilo, je Dáša totálně rozmazaná. Zbyla z ní jen čmouha!

Havlová byla nejméně dvakrát zobrazena před domem v pražské Dělostřelecké ulici, jak nakládá mnoho tašek do luxusního BMW a kamsi se chystá. Nyní společnost buď sama, nebo na žádost právě zobrazené osoby, či její asistentky, snímky rozmazala. A to jak z profilu, tak přímo v záběru, kdy prochází brankou u své vily. Nikdo ze zúčastněných se k případu nevyjádřil.

I když záběry vznikly v době, kdy byl ještě její manžel Václav Havel naživu a pravděpodobně tou dobou už na chalupě na Hrádečku, herečka a bývalá první dáma se za ním zrovna asi nechystala. Za zadním oknem je totiž jasně zřetelná dětská autosedačka. Je tedy možné předpokládat, že Havlová mířila pro svou vnučku, nebo naopak vnučku, dceru své dcery Niny měla odvážet a dítě bylo s hospodyní ještě v domě.

VIPstory.cz také upozornilo na nepozornost Dagmar Havlové. Nechala totiž na poměrně rušné pražské ulici pozotvírané dveře auta, včetně kufru a v něm náklad. Stačila chvilka nepozornosti, chvilka zdržení v domě a chmatáci si mohli přijít na své. Snad si příště dá paní Havlová větší pozor.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod