Ivana Andrlová měla autonehodu! Auto je na odpis!

 Celebrity 
05. prosince 2014 04:43 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Ivana Andrlová a její dublérka. archiv TV Barrandov
Denně na nás číhá nebezpečí na každém kroku. A na silnicích obzvlášť. I když je Ivana Andrlová (54) dobrá řidička, stala se obětí autonehody! Nejenže auto bylo rázem na odpis, ale herečce dokonce po nárazu odletěla hlava od těla!

Nebojte se, hovoříme pouze o scénáři. Andrlová je jinak v naprostém pořádku. Jen figurína, která herečku během nehody zastoupila, skončila opravdu bez hlavy. V dnešním sedmém díle seriálu Stopy života nebude o drama nouze. Z produkce uniklo, že náraz se musel natočit na první pokus. K dispozici bylo totiž jen jedno auto, které se mohlo zničit. (stálo 40 tisíc, bylo koupené z vrakoviště). Druhé auto, které řídila Andrlová, patřilo dědečkovi Tomáše Magnuska a muselo se v pořádku vrátit!

Při jedné z klapek ale moc nechybělo a Andrlová ani auto by dubléra nepotřebovali! Jak to vypadá v praxi? Točila se nejprve scéna, kdy Andrlová vjíždí se svým vozem na silnici a k ní se blíží vojenský vůz, který měl těsně před ní zastavit. Následně se přistavilo auto z vrakoviště a do auta se posadila figurína a záběr se opakoval, ale tentokrát bez použití brzd. Při jedné z klapek ale vojenský vůz zastavil skutečně na pár centimetrů! „Když mi Tomáš Magnusek přinesl smlouvu, řekla jsem mu, že v tom autě nechci sedět já. Ne, že bych byla takový srab, ale buď to bude definitivně, ale ne abyste mě jenom zmrzačili, to si nepředstavujte,“ svěřila se Andrlová.

„Byly to nervy, protože i když jsme uzavírali silnici, lidem je jedno, že tam stojí policajti, jedou dál. Zvlášť jsem měl strach, aby se Ivaně Andrlové nic nestalom,“ přiznal obavy režisér Tomáš Magnusek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít