Fáma o Ivetě Bartošové zajistila Slavíkům rekordní sledovanost. Náhoda?

 Celebrity 
05. prosince 2014 04:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Iveta Bartošová má vliv i po smrti Profimedia
Udržet se v dnešní době na špici sledovanosti jednoduché není, a proto každý dobrý nápad je po zásluze odměněn. Co se týče soutěže Český slavík, tak tu letos odměnily televizní koláče, které jasně dávaly najevo, kdo se ten večer stal televizním vítězem. A není potřeba chodit pro vysvětlení moc daleko.

Každý kdo zaslechl, že Slavíka možná vyhraje Iveta Bartošová, která už si ho ale rozhodně nepřijde vyzvednout osobně, byl zvědav, jak tohle dopadne. Televizi si zapnuli i ti, kdo vyhlašování každoroční hudební ankety odmítají sledovat z důvodu, že to stejně zase vyhraje Karel Gott a Lucie Bílá.

Iveta to sice nevyhrála, skončila na čtvrté pozici, což je hned těsně za těmi, které kráčejí na podium. Jaká náhoda. Ale na druhou stranu nás to trochu mrzí. Byli jsme skálopevně přesvědčeni, že jestli dostane Slavíka zesnulá zpěvačka, tak příští rok hlasujeme pro Valdemara Matušku a Pavla Bobka, protože ti taky měli něco do sebe a poněvadž nám bylo jasně řečeno, že se jedná o diváckou anketu popularity a obliby zpěváků, není důvod, aby byl kdokoli z této ankety vyřazen. Tudíž to opravdu může vyhrát kdokoli.

Teda v případě, že si jen někdo trochu nepohrával s veřejností a udaný počet hlasů Ivetě opravdu poslali pozůstalí diváci a nebyla to jen nějaká fáma...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum