Tohle už Ivana přehání! Gottovi dělá peklo a opět potvrdila image ledové královny!

 Celebrity 
04. prosince 2014 15:17 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nálada byla na bodu mrazu! Profimedia
Ivana Gottová opět perfektně dostála své pověsti ledové královny. Na slavnostním večeru, kde její muž získal již 39. slavíka, na sobě sice nedala nic znát, ale předtím mu prý udělala doma pěkné peklo a důvodem byl jeden nevinný vtip.

Zhruba dva dny před Slavíky s ním reportéři konkurenčního webu dělali rozhovor v šatně po koncertu v Liberci, během něhož bylo již od začátku patrné, že Karel Gott vtipkuje, protože zpěvák je sice skvělý, ale roli seladóna lačnícího po výstřihu moderátorky až moc přehrával. Přesto si prý Ivana vzala jeho srandičky k srdci a ztropila mu kvůli tomu údajně menší drama. Až tak, že původně ani nechtěla svého muže na české hudební ceny doprovázet. Ten by pak zřejmě musel tvrdit, že Ivance nebylo dobře.

Video Karla ukázalo jako člověka, ale na ledovou královnu zřejmě až moc lidského. Přitom valná většina Mistrových písní se točí kolem žen a nebudeme si namlouvat, před jeho současnou chotí těch žen prošlo Gottovi pod rukama mnoho. Možná by Ivanka udělala lépe, kdyby se rozhodla jednou netvářit jako kakabus a zasmát se nad takovou evidentní banalitou. Nebo zapomněla, koho si vlastně vzala?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít