KAUZA: Musela Andrlová v seriálu zemřít kvůli Brožové? Diváci ji ale chtějí zpět, co s tím?

 Celebrity 
25. ledna 2015 18:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ivana Andrlová musela v seriálu Stopy života skončit - zemřít! Diváci ji ale chtějí zpět, co s tím scénáristé provedou? TV Barrandov
Nelehký úkol čeká na scénáristy a režiséra pokračování seriálu Stopy života Televize Barrandov. V minulé sérii musela hlavní představitelka lékařky-psychiatričky v podání herečky Ivany Andrlové zemřít. Jenže diváci ji chtějí zpět a i štáb by rád, aby se vrátila. Co teď s tím?

Andrlová v poslední době v seriálech umírá. V pokračování legendární Sanitky zemřela jako slepá Alžběta Janderová po úrazu, teď zase ve Stopách života do jejího vozu vrazil náklaďák.

„V kuloárech se říká, že musela ze seriálu vymizet, protože herectvím a oblibou převyšovala Kateřinu Brožovou, která ji hraje šéfovou. No jo, ale Andrlová se tak moc líbila, že ji chtějí vrátit, ale jak, když je mrtvá,“ diví se člen štábu z Barrandova.

Ivana Andrlová, která má o role v televizi i filmu poslední roky nouzi, by se asi vrátila ráda. Musí jen počkat, jak to scénáristé vymyslí. Mohou ji třeba vrátit v postavě zjevujícího se ducha svým rodičům, které hrají přední čeští herci Valentina Thielová a Jan Kačer, nebo z ní mohou udělat sestru-dvojče zemřelé lékařky.

„O tom všem se uvažuje a je otázkou, jak se režisér Tomáš Magnusek s produkcí domluví a na co oboustranně přistoupí. Problém je spíš v tom, zda to projde u Kateřiny Brožové,“ říkají mnozí ze štábu.

Brožová totiž, jako partnerka Jaromíra Soukupa, majitele Barrandova, má údajně rozhodující slovo ve všech zásadních projektech televize. Jenže přes zájem diváků a produkce, pokud budou chtít, aby byl seriál opět sledován, asi stejně vlak nejede, tak se bude muset blonďatá kráska smířit s tím, že bude zase prostě asi ta druhá?!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít