Česká herečka už je tak štíhlá, že by mohla dělat figurínu ve výloze. Dejte jí někdo najíst!

 Celebrity 
04. prosince 2014 06:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Matadorka z Ulice je kost a kůže Tuzexik.cz
Herečku Šárku Ullrichovou vídáme nejčastěji v seriálu Ulice v bílém plášti u válu v pekárně, kterak hněte těsto. V civilu si ale potrpí na značně rozmanitější garderobu. Říká o sobě, že je hadrářka a když vidí kousek, který ji něčím osloví, obvykle neodolá.

„Mám doma nejen plnou skříň, ale pořídila jsem si i štendry, kam věším, co už se do skříně nevejde,” práskla na sebe herečka, jejíž záliba musí pěkně lézt do peněz. „Pokud jde o nákupy oblečení, vždycky jsem byla velkorysá. Dříve jsem dala za pěknou sukni třeba poslední peníze. Pak následovala nucená hladovka, ale hadřík byl doma. Proto mě velmi potěšilo, když můj oblíbený obchod zavedl nákupy šatů na úvěr. Kdekdo takhle financuje domácnost, ale u oblečení je to novinka,” vysvětluje Šárka, pro níž je pračka stejně důležitá jako oblečení.

Momentálně by si k tomu mohla přivydělávat i jako figurína. Je totiž tak štíhlá, že byste si ji málem spletli. „Nikde v posilovně nedřu, ačkoli by moje tělo tu a tam zpevnit rozhodně potřebovalo. Ale snažím se jíst zdravě a teď jsem třeba skoro přestala jezdit autem. Prospívám tím nejen sobě, ale i životnímu prostředí,” vysvětluje herečka, která za měsíc oslaví již čtyřicáté narozeniny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty