Děs a hrůza. Teď už chápeme, proč se Monika Absolonová doteď nevdala!

 Celebrity 
04. prosince 2014 10:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chybičky má Horna zřejmě také, ale zatím nejsou vidět Archiv zpěvačky
Zpěvačka Monika Absolonová se do nového vztahu vrhla po hlavě. Přestože je její partner Tomáš Horna zatím stále ještě ženatý, ona tvrdí, že tohle mají vyřešené a je pravda, že vypadá po jeho boku spokojeně. K absolutnímu štěstí už zpěvačce chybí jenom miminko, na kterém už se prý taky pracuje.

Monika se poslední dobou s médii baví především jen o vztazích a rodině, dlouho totiž povídala jen o tom, že pořád nikoho nemá. A čím víc se toho dozvídáme, tím míň se jí divíme, že byla ochotna pominout i fakt, že její milovaný hokejista je ještě ženáč.

Zpěvačka si pochvaluje především to, že Horna se umí chovat na veřejnosti. Měla sice tolik taktu, že konkrétně nejmenovala, ale i tak by to do menšího Obludária stačilo. Jeden z jejích ex prý říkával, ať ho nikdo nefotí a pak pózoval, druhý utíkal zadními vchody, takže nikdo nikoho nevyfotil a třetí zase skákal fotografům přímo do pusy.

Nedalo se nevšimnout, že Tomáš nedělá ani jednu z těchto duševně chorých trapárniček a když už je teda chce někdo fotit jako pár, ochotně stojí a dělá, co se od něj očekává.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum