Sekne nadobro s herectvím? Jan Čenský má nový job a role v Ordinaci je ohrožena!

 Celebrity 
05. prosince 2014 09:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na svém profilu se Čenský prezentuje již jako podnikatel  Facebook
Jan Čenský patří k jedněm z nejlépe placených herců, kteří se objevují v současné době na našich obrazovkách. Podle zdroje z televize si v Ordinaci vydělá za jeden natáčecí den až dvanáct tisíc, takže se dá předpokládat, že nouzí opravdu netrpí. I přesto se herec vrhl na podnikání.

Čenský patří k těm kultivovaným tipům, které ozdobí svým moderováním každou akci a on si je svých kvalit řádně vědom. A protože „Čenský“ je nejen herec, ale i dobrá značka, tak si na ní vybudoval svoji další živnost. Své zkušenosti s herectvím a moderováním se rozhodl zužitkovat a v současné době se začal pilně věnovat kurzům herectví a hlavně rétoriky.

A jsme si jisti, že i v tomto oboru bude velmi úspěšný. Vždyť správně mluvit a vystupovat je v dnešní době nedílnou součástí života a dobrý projev je stejně důležitý jako slušné a kvalitní oblečení. Musíme jen doufat, že herce podnikání natolik časově nepohltí, že mu zbude ještě čas a chuť dvakrát týdně obléct bílý plášť a zajet si jen tak pro radost zaordinovat do kamenické nemocnice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum