Simona Krainová: Radši by nechala syna dřít, než aby se stal modelem!

 Celebrity 
03. prosince 2014 05:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Synové jí dělají starosti Profimedia
Simona Krainová je modelka a daří se jí v tomto oboru držet už pěkně dlouho, přestože jakmile vám hodiny odbijí třicet, jste většinou na odpis. Stále něco fotí, pořádá i různé modelingové soutěže, radí ostatním dívkám... ale běda, kdyby se tomu chtěl věnovat i některý z jejích synů.

„Max je hrozně nakažený mým světem, ale já mu to pořád vymlouvám. Dneska se tak těšil na molo, že už posledních čtyřicet minut stepoval dole pod schody a ptal se, proč tam nemůže jít,” svěřila se vipstory.cz Krainová bezprostředně poté, co se s oběma ratolestmi zjevila na módní přehlídce.

Simona doufá, že v budoucnu ho chytne jiná profese. „Teď by hrozně chtěl jezdit s jeřábem a nebo dělat řidiče autobusu. To sice taky nevím, jestli by ho dlouho bavilo, ale pořád lepší, než aby dělal modela. Já se bojím. Chlap by měl být chlap. Nechci tím kluky shazovat, ale jako máma si říkám, že přece musí dělat něco normálního,” dodala Krainová.

Pořád jí ale ještě zbývá naděje. Dívky mají větší šanci, aby se ve světě modelingu prosadily. Kluci musí víc bojovat a málokterý vydělává takové peníze, jako holky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum