Její poslední vážný vztah byl absurdní drama. Teď skáče půvabná moderátorka z jedné lovestory do druhé a detaily si rozhodně nenechává pro sebe!

 Celebrity 
01. prosince 2014 16:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katka je stále single  / inStory.cz
O vztahu Kateřiny Kristelové a moderátora Kamila Bartoška alias Kazmy bylo napsáno mnoho. Říká se sice, že jak to všechno bylo doopravdy, vědí vždycky jenom ti dva, ale v tomto případě Kamil svými porozchodovými eskapádami odhalil pravdu i širokému okolí. Internetový šašík velmi názorně předvedl, že mentálně za Kateřinou zaostává asi tak dvacet až pětadvacet let. Viděno s odstupem měl zkrátka tento vztah pouze jednu výhodu, a to tu, že když měla Katčina dcera oslavu narozenin, nemuseli utrácet za klauna. Už byl doma.

Půvabná moderátorka bere ovšem i tento vztah jako cennou zkušenost. Teď ale bude mít možnost inspirovat se ve věcech lásky i od svých kolegů a kolegyň. Ode dneška bude totiž diváky TV Prima provázet novou rubrikou v pořadu Topstar magazín. "Moji rubriku jsme připravovali asi tři měsíce a dali jsme si záležet. Jmenuje se Lovestory a detailně v ní probíráme pokaždé jeden pár, který je součástí šoubyzu. Vše samozřejmě za jejich osobní účasti. Kde se seznámili, zasnoubili, vzali, případně rozešli a zase sešli. Z každého páru se mi zatím podařilo dostat něco speciálního, co nikdy nikde neřekli," přiblížila Katka svůj nový job.

A proč si vybrala pro své televizní působení právě tento pořad? "TopStar beru jako konstantu českého šoubyznysu a společenského života, přežil všechny pořady s podobným zaměřením a lidi ho mají i po devíti letech stále ve velké oblibě. Jsem ráda, že můžu být jeho součástí."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím