Její poslední vážný vztah byl absurdní drama. Teď skáče půvabná moderátorka z jedné lovestory do druhé a detaily si rozhodně nenechává pro sebe!

 Celebrity 
01. prosince 2014 16:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katka je stále single  / inStory.cz
O vztahu Kateřiny Kristelové a moderátora Kamila Bartoška alias Kazmy bylo napsáno mnoho. Říká se sice, že jak to všechno bylo doopravdy, vědí vždycky jenom ti dva, ale v tomto případě Kamil svými porozchodovými eskapádami odhalil pravdu i širokému okolí. Internetový šašík velmi názorně předvedl, že mentálně za Kateřinou zaostává asi tak dvacet až pětadvacet let. Viděno s odstupem měl zkrátka tento vztah pouze jednu výhodu, a to tu, že když měla Katčina dcera oslavu narozenin, nemuseli utrácet za klauna. Už byl doma.

Půvabná moderátorka bere ovšem i tento vztah jako cennou zkušenost. Teď ale bude mít možnost inspirovat se ve věcech lásky i od svých kolegů a kolegyň. Ode dneška bude totiž diváky TV Prima provázet novou rubrikou v pořadu Topstar magazín. "Moji rubriku jsme připravovali asi tři měsíce a dali jsme si záležet. Jmenuje se Lovestory a detailně v ní probíráme pokaždé jeden pár, který je součástí šoubyzu. Vše samozřejmě za jejich osobní účasti. Kde se seznámili, zasnoubili, vzali, případně rozešli a zase sešli. Z každého páru se mi zatím podařilo dostat něco speciálního, co nikdy nikde neřekli," přiblížila Katka svůj nový job.

A proč si vybrala pro své televizní působení právě tento pořad? "TopStar beru jako konstantu českého šoubyznysu a společenského života, přežil všechny pořady s podobným zaměřením a lidi ho mají i po devíti letech stále ve velké oblibě. Jsem ráda, že můžu být jeho součástí."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít