Násilníci z Hollywoodu - díl druhý: Na festivalu ve Varech namistrovaný elegán, ale přítelkyni umí proplesknout raz dva!

 Celebrity 
02. prosince 2014 04:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mel Gibson Shutterstock, Archiv
Často k nim vzhlížíme, vidíme v nich naše idoly, ale zaslouží si to vůbec? Domácí násilí se v Čechách a na Slovensku týká každé páté ženy a bývalé partnerky těchto hollywoodských násilníků by o tom mohly vyprávět. Na vlastní kůži totiž okusily ponižování a údery od svého nejbližšího. Tihle pro ránu daleko nechodí!

DÍL DRUHÝ
Mel Gibson

Nezáleží na tom, kolik dostal Oscarů, Zlatých glóbů, jak sympaticky se choval na festivalu v Karlových Varech a tak bychom mohli pokračovat do nekonečna. Dalo by se říct, že Mel Gibson má pár nepřátel ze všech různých okruhů a jedním z nich je žena, na kterou si dovolil zbaběle vztáhnout ruku.

Vynikající australsko-americký herec rozhodně není andílek, spíš jen ten dobrý herec. Jednu ze svých rolí by ale určitě rád předem odmítnul. Nahrávka, kterou pořídila matka jednoho z jeho dětí Oksana Grigorieva, potvrzuje, že by mu neuškodilo trochu přistřihnout křidélka.

Tahle žena měla velké štěstí, že si jako jedna z mála chytře nahrála celou hádku, kdy ji Mel uhodil do obličeje, včetně toho kdy říká, že si to zasloužila. Nejhorší na celé aféře je, že se za herce postavila jeho exmanželka, která tvrdí, že byl vždy vynikající manžel a milující otec. Video z celé ”akce” však soud nakonec uznal jako dostatečný důkaz a Mela Gibsona učinil vinným mužem.

Herec byl nucen zaplatit přítelkyni odškodné ve výši 8,5 milionu korun, ale postačí jí tato částka, aby zapomněla na ránu, kterou ji počastovala hollywoodská hvězda? Nevíme, ale podobné napínavé příběhy si můžete pustit na CBS reality, kde běží pořad Zabiják v rodině.

A zítra do třetice všeho dobrého!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47