Smutek Lucie Bílé: Před pár dny jí odešla nenahraditelná osoba a teď oplakává maminku...

 Celebrity 
01. prosince 2014 09:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá smutní kvůli mamince Archiv zpěvačky
V jedné záležitosti si už Lucie Bílá může zhluboka oddechnout. Iveta Bartošová jí letošního Slavíka nevyfoukla a jí se proto doma na poličce leskne další pěkná soška. Mezi teplými a vřelými úsměvy jí však přesto celý večer tížil velký kámen u srdce.

Maminka slavné pěnice na tom není dobře a tentokrát jsou prognózy ještě skeptičtější a sama Bílá médiím potvrzuje, že to je velmi špatné. Podle Super se prý Hana Zaňáková z nemocnice domů už nikdy nevrátí. Letošní blížící se Vánoce se tak ponesou u ní doma ve velmi chladném a smutném duchu. Zdravotní stav její nejbližší jí vhání slzy do očí, během sobotního galavečera trávila co nejdelší dobu v zákulisí.

Přitom teprve ještě před pár dny napsala na zeď sociální sítě, že někteří lidé jsou pro ni nenahraditelní a přiložila k tomu fotografii nedávno zesnulého Petra Hapky. Takový je bohužel život a smrt si teď zřejmě vybrala kroužit kolem Bílé.

Jinak se na letošním předávání cen Slavíku nestalo nic moc neobvyklého. Karel Gott získal svoji již 39. sošku a tentokrát to prý opravdu nečekal (jako vždy) a Lucie Bílá jich má nyní doma 17.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty