Komediant Josef Rychtář už si ani neškrtne! Všichni ho totálně odstřihli!

 Celebrity 
01. prosince 2014 10:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vdovec skončil! Profimedia
Že by boží mlýny přeci jenom mlely tak jak mají? Josef Rychtář za své skutky do nebe rozhodně nepřijde a takový malý ohýnek už ho připaluje tady na zemi. Vdovec po Ivetě Bartošové se hodně přepočítal. Místo toho dostává facky ze všech stran.

Některé malé, některé větší, ale znáte to, rána k ráně sedá... Tak třeba pro začátek byl naprosto vyřazen z jakýchkoliv událostí, které nějakým způsobem mají za úkol uctít památku jeho ženy. Na vzpomínkový galavečer Královny popu měl předem výslovně zakázán vstup a to samé platilo o předávání cen Český slavík. Opět mu bylo předem sděleno, že ve Státní opeře není vítaný.

A vlastně pochybujeme, že se ještě někdo najde, kdo by měl chuť ho někam zvát, přestože by si tím pozornost médií takový pořadatel rozhodně zajistil. Rychtář byl zkrátka kastovně vyřazen ze společnosti a o jeho lživé výlevy nemá nikdo zájem.

Doufáme proto, že si svůj malý Ivetin pohřeb se svojí stranou rodiny náležitě užil. Evidentně se totiž jednalo o jeho poslední veřejné vystoupení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008