Aleš Brichta dobojoval o život a chytil další mízu. Je zase oplácaný a zamilovaný!

 Celebrity 
02. prosince 2014 16:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kolem Brichty se vždycky motaly nějaké ženštiny... Music Club Zlatý Strom
Není to tak dávno, co rockera s řízným hlasem hodně pozlobilo zdraví. Měl neprůchodné cévy v tříslech, přestávaly mu fungovat a tak skončil v nemocnici pod kudlou. Když se ovšem Aleš Brichta mihnul na oslavě 20. narozenin pražského hudebního klubu, bylo vidět, že už je mu podstatně lépe.

Místo pohublých tváří se mu obličej zakulatil a dokonce si našel i novou partnerku. „Teďka se cítím v pohodě, zaplať pánbůh za to a jsem v klidu. Moje přítelkyně se o mě pěkně stará, vaří, uklízí, takže to je v pohodě. Mám plný servis, akorát jí musím sehnat kurzy češtiny, ona je z Polska. V komunikaci nemáme problém, ale když tu hledá práci, tak musí umět pořádně česky,” prozradil vipstory.cz spokojeně Brichta.

Podnik, kde jsme s Alešem hodili řeč, sice není jeho krevní skupina, ale jako muzikant už vymetl pěknou řádku barů a samozřejmě se ”lilo” dokud to šlo. „Do rána, to je hezky řečeno, nás většinou vyhazovali až v poledne. Problém je v tom, že když se někde slezeme parta muzikantů a je nějaká akce, tak to většinou končívá nejdřív až v ranních hodinách,” poznamenal zpěvák a samozřejmě ani v před období vánočních svátků hudebně nezahálí.

„Koncertů a akcí plánujeme spoustu. Nejvíc se těšíme na Rockové Vánoce. Myslím, že by to mohlo být velice příjemné zakončení roku pro nás.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít