Sprosťák, násilník a hulvát! Populární herec čelí dalšímu obvinění!

 Celebrity 
26. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mel Gibson byl hostem 49. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech Shutterstock
Americký herec Mel Gibson čelí dalšímu obvinění. Podle všeho opět neudržel nervy na uzdě a fyzicky i slovně napadl fotografku, která ho fotila s jeho přítelkyní Rosalind Ross. Incident se stal v Sydney v neděli večer a případ již šetří policie.

„Fotila jsem Mela a jeho přítelkyni, a když jsem se otočila, silně mě udeřil do zad. Šokovalo mě to, protože jsem to nečekala. Nevím, jestli do mě vrazil rukama nebo loktem,“ řekla fotografka pro The Daily Telegraph. „Myslela jsem si, že mě udeří do obličeje. Plival na mě a křičel, nazval mě psem a řekl, že nejsem lidská bytost a že skončím v pekle,“ doplnila. Gibson se prostřednictvím svého mluvčího Alana Nieroba bránil tím, že si žádného fyzického kontaktu není vědom. K tomu, zda ženu urážel slovně, se známý hollywoodský bouřlivák odmítl vyjádřit.

Mel Gibson má na kontě dva Oscary za historický film Statečné srdce a je proslulý svým skandálním chováním. Známá je jeho slabost pro alkohol a drogy, které jsou pak příčinou většiny jeho problémů. V roce 2006 herce chytila policie, když řídil pod vlivem alkoholu.

Na místo omluvy začal policistům nadávat do Židů a řekl, že právě Židi mohou za všechny války světa. V autě pak byla nalezena poloprázdná lahev tequilly, a v jeho krvi THC. Za své výroky se musel veřejně omlouvat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod