Která zpěvačka na nás špulí pozadí? Teď ho má k nakousnutí, ale dříve bývala oplácaná a s komplexy.

 Celebrity 
30. listopadu 2014 11:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Čí je to zadeček? Facebook
To je ale výhled! Zpěvačka Tereza Kerndlová si právě užívá teplo a sluníčko v Egyptě a my se máme opět na co dívat. Profil sociální sítě zase plní fotografiemi, kde toho na sobě moc nemá a zatímco muži slintají nad jejími pevnými půlkami, ženy jí závidí štíhlou postavu.

Ale vždy tomu tak nebylo. Před lety bývala Terka oplácaná a měla kvůli tomu komplexy. „Dřív jsem mívala silnější stehna a vždy jsem s tím měla ve své hlavě trošku problém, protože jsem malá a každé kilo navíc je na mě hnedka vidět. Co přiberu, uloží se mi do zadečku a stehen,” svěřila se zpěvačka vipstory.cz na estetické klinice, protože nás zajímalo, co štíhlá kráska jako ona dělá na místě, které se věnuje úpravám vzhledu?!

„Nemám žádnou plastickou operaci, ale chodím sem už asi dva roky na menší zákroky. Třeba odstranění jizviček, znaménka nebo pigmentové skvrny. Nechávala jsem si tu dělat řasy, takže skutečně šlo jen o decentní věci. V mých osmadvaceti letech ještě necítím potřebu, dělat na sobě velké změny,” objasnila Kerndlová.

Až se Tereza dostatečně vyválí v Egyptě, chystá pro fanoušky několik nových písniček. Zatím to ale nechává obestřeno tajemstvím. „Naposledy jsem měla single, který podporoval boj proti násilí na ženách. Teď to bude něco svižnějšího a veselejšího,” slíbila zpěvačka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47