Ložnice vlivných politiků - díl třetí: Kokainové party, lehké děvy, milostné pletky. Co dalšího schovává vila italského miliardáře?

 Celebrity 
10. září 2014 03:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Silvio Berlusconi Foto: Shutterstock
Ženy obvykle využívají své krásy a sex appealu jako prostředku k dosažení slávy a bohatství. U mužů se karta obrací. Ti v honbě za mocí cestou hledají svoji femme fatale a často bohužel není jen jedna. Když jste ovšem politicky angažovaná osoba, veřejné milostné aféry zrovna nejsou to pravé ořechové pro vaši kariéru.

To nás však zajímá, a proto se na to pojďme v našem pětidílném seriálu o manipulativních politicích podívat trochu zblízka...

DÍL TŘETÍ
Silvio Berlusconi

Téma ženy je i na seznamu dalšího z vrcholných politiků. Tentokrát se však přesouváme více jižněji za bývalým italským premiérem Silvio Berlusconim.

Třemi slovy politik, miliardář a mediální magnát, je znám celou řadou svých milostných dramat. Druhá manželka se s ním rozvedla právě kvůli nespočetným pletkám s mladými ženami. Po jeho boku se vystřídaly davy modelek, hereček a dalších luxusních společnic. Ve známost vešly i jeho tzv. ”bunga bunga” party opředené rouškou tajemství a nepodloženým množstvím informací, v nichž hrály hlavní roly holky, kokain a Berlusconiho přepychová vila.

V roce 2013 ho italský soud obvinil ze zneužití nezletilé dívky a ze snahy využít svého vlivu, kterým chtěl vše zamést pod kobereček. Ústřední postavou skandálu nazvaného ”Rubygate” je mladá marocká tanečnice, se kterou expremiér údajně souloži za peníze v době, kdy na to ještě neměla věk.

Ve čtvrtém dílu otevřeme dveře ložnice německého politika a bývalého ministra obrany.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47