Ložnice vlivných politiků - díl třetí: Kokainové party, lehké děvy, milostné pletky. Co dalšího schovává vila italského miliardáře?

 Celebrity 
10. září 2014 03:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Silvio Berlusconi Foto: Shutterstock
Ženy obvykle využívají své krásy a sex appealu jako prostředku k dosažení slávy a bohatství. U mužů se karta obrací. Ti v honbě za mocí cestou hledají svoji femme fatale a často bohužel není jen jedna. Když jste ovšem politicky angažovaná osoba, veřejné milostné aféry zrovna nejsou to pravé ořechové pro vaši kariéru.

To nás však zajímá, a proto se na to pojďme v našem pětidílném seriálu o manipulativních politicích podívat trochu zblízka...

DÍL TŘETÍ
Silvio Berlusconi

Téma ženy je i na seznamu dalšího z vrcholných politiků. Tentokrát se však přesouváme více jižněji za bývalým italským premiérem Silvio Berlusconim.

Třemi slovy politik, miliardář a mediální magnát, je znám celou řadou svých milostných dramat. Druhá manželka se s ním rozvedla právě kvůli nespočetným pletkám s mladými ženami. Po jeho boku se vystřídaly davy modelek, hereček a dalších luxusních společnic. Ve známost vešly i jeho tzv. ”bunga bunga” party opředené rouškou tajemství a nepodloženým množstvím informací, v nichž hrály hlavní roly holky, kokain a Berlusconiho přepychová vila.

V roce 2013 ho italský soud obvinil ze zneužití nezletilé dívky a ze snahy využít svého vlivu, kterým chtěl vše zamést pod kobereček. Ústřední postavou skandálu nazvaného ”Rubygate” je mladá marocká tanečnice, se kterou expremiér údajně souloži za peníze v době, kdy na to ještě neměla věk.

Ve čtvrtém dílu otevřeme dveře ložnice německého politika a bývalého ministra obrany.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty