Tyhle budoucí královny krásy mají dovoleno přibrat! Která zhubne, bude si muset sbalit svých pár kostí a soutěž opustit.

 Celebrity 
09. září 2014 06:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Soutěž krásy trochu jinak... Foto: Miss Junior
Tahle soutěž krásy se tak trochu vymyká zavedeným standardům. Zatímco všude se úzkostlivě dbá na nízkou váhu finalistek, u Miss Junior je tomu přesně naopak. Do finále postoupilo deset krásek, které však nesmějí hubnout!

„Postavy měly holky pěkný, zdravý, je vidět, že cvičí, starají se o sebe a rozhodně netrpí hlady,” zdůrazňuje kyprá manažerka soutěže, herečka Miluše Bittnerová a dodává, že pokud by se váha některé z dívek do listopadového finále výrazně snížila, automaticky by vypadla.

„Doufáme, že se do té doby nic nezmění, na focení je budeme vážit a budou nám posílat jídelníčky. Žádná finalistka nebude mít BMI menší než 17,5. Můžou kila přibrat, ale ne pět zhubnout,” dodává Bittnerová přísně.

Jedna z dívek však byla diskvalifikována už nyní, ale ne kvůli váze. „U nás je zakázaný piercing a tetování. Pokud má piercing, musí ho vyndat, bohužel to jedna odmítla a pravidla zní bohužel jasně,” uzavřela herečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím