Takovou jobovku nečekáte! Těhotná Dara Rolins? No a otcem samozřejmě Rytmus!

 Celebrity 
09. září 2014 07:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dara Rolins a Rytmus se prý rozešli! Foto: Facebook P. Vrbovského, Braňo Šimončík
Kuloáry putují informace o tom, že Dara Rolins a Rytmus se rozešli! S šokujícími zprávami přišel slovenský deník Šarm. Bohužel nikdo se nechce k nastalé situaci vyjadřovat, ačkoliv obvykle jsou oba zpěváci velmi vstřícní. Komentovat jejich údajný rozchod nechce ani manažerka. Nezbývá než čekat na oficiální vyjádření, které slíbili.

Leží tu ale před námi smutná pravda, kterou už všichni dávno ví. Kariéra Patrika Vrbovského za poslední roky nabrala na pěkných obrátkách a často na rodinu kašlal, spíše než aby byl tou pevnou oporou. Starosti s majetkem a dalšími záležitostmi tak většinou byly na Daře. Na tento páreček bylo zprvu nahlíženo velmi skepticky a zřejmě to bylo na místě.

Pak je tu další možnost, a to ta, že se jedná o poplašné hlášení, kterých už jsme tu měli mraky. Není nad to si předem vydatně pohnojit mediální půdu. Klidně se tedy může stát, že na nás Dara za dva dny vybalí informaci, že s Rytmusem čeká dítě!

Například taková manželská krize zahraničního páru Beyoncé Knowles a JayZho byla nakonec taky jen jedna velká fraška, a jak šly lístky na turné na dračku!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47