Svalnatá muskulatura a pořádné tvary? Takhle teď vypadá Miss World Taťána Kuchařová!

 Celebrity 
09. září 2014 12:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Táňa se zúčastnila běžeckého závodu Foto: Adidas
Postava, jakou měla Miss World Taťána Kuchařová v době, kdy soutěžila o korunku krásy, už dávno neexistuje. Tahle kráska si totiž během posledních měsíců namakala pořádnou fyzičku.

Táňa už není jen vychrtlá modelka, ale holka krev a mlíko. Není to však tím, že by na sebe začala kašlat. Naopak teď pravidelně trénuje a nejčastěji běhá. „Je to skvělý způsob, jak si udržet fyzičku, kterou jsem si tak pracně vybudovala. Kromě toho je to úžasný relax a zábava. Myslím, že mě to jen tak nepustí. A každé ženě, která s běháním ještě pořádně nezačala, to doporučuji co nejdříve změnit,” vyzývá Kuchařová, která si po dlouhém tréninku troufla i na běžecký závod o délce pěti kilometrů, během něhož si dala za cíl překonat svůj vlastní rekord, což se jí nakonec povedlo.

„Posledních pár metrů před cílem jsem si znovu sáhla na dno sil, ale nakonec se mi podařilo zlepšit o víc jak minutu a půl! Přesně tohle jsou ty pocity, kvůli kterým jsem s během začala. Naplno si užívám tu vlnu štěstí,” uvedla nadšená Taťána, které se podařilo dostat na čas 30 minut a 30 sekund.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008